00 800 67 89 10 11

23. září 2024 16:00 - 20:00 | Brno

Speak Dating Brno 2024

Máte rádi jazyky a chtěli byste se rozmluvit a seznámit se s lidmi z celého světa? Pak si nenechte ujít jedinečnou příležitost, kterou vám nabízí Evropský den jazyků! Přijďte 23. září mezi 16:00 a 20:00 k soše Jošta na Moravském náměstí v Brně a zapojte se do pestrého programu plného jazykových setkání.

Tento rok se již posedmé koná akce, která vám umožní potkat lektory/rodilé mluvčí reprezentující 13 různých jazyků, nejen z Evropy. Ať už jste začátečník nebo pokročilý, máte šanci se naučit nové fráze, zlepšit svou gramatiku nebo si prostě jen popovídat a dozvědět se něco zajímavého o zemích, které vás fascinují.

Těšit se můžete na angličtinu, arabštinu, esperanto, francouzštinu, lotyštinu, maďarštinu, němčinu, romštinu, rumunštinu, španělštinu, švédštinu, ukrajinštinu a znakový jazyk.

Formát speed datingu vám poskytne dynamickou a zábavnou možnost rychle poznat více lidí a jejich kultury. Stačí jen přijít s otevřenou myslí a chutí komunikovat. Akci pořádají Europe Direct Brno a Eurocentrum Brno za podpory Eurodesku ČR a je určena pro širokou veřejnost.

A co když nemluvíte dobře cizími jazyky? Žádný strach! I když někteří lektoři nemluví česky, základy jiného jazyka jsou výhodou, ale rozhodně nejsou podmínkou. Důležité je především nadšení a ochota učit se.
Přijďte oslavit rozmanitost jazyků, objevte nové kultury a rozšiřte si obzory v příjemné atmosféře! 

V případě dotazů nás kontaktujte na e-mailu brno@europe-direct.cz

Více informací najdete na Facebookové události nebo v rozhovoru pro Českou televizi v pořadu Dobré ráno.

Těšíme se na Vás!