00 800 67 89 10 11

23. června 2023 10:00 - 18:00 | Karlovy Vary

Kraj dokořán 2023

Již potřetí v Karlových Varech

Kraj dokořán se bude konat v pátek 23. června v areálu krajského úřadu a program bude opět nabitý a velmi pestrý. Den bude plný zábavných vzdělávacích aktivit, inspirativních přednášek a rozhovorů se zajímavými osobnostmi z Karlovarského kraje tentokrát na téma Karlovarský kraj  udržitelný.


Akce bude zaměřena na budoucnost našeho regionu, ekologii, cirkulární ekonomiku, e-mobilitu a nejnovější trendy v oblasti udržitelnosti a chytrých energií. Edukativní aktivity, které budou připraveny pro všechny věkové kategorie, budou mít za úkol návštěvníky nejen vzdělávat, ale také pobavit.

Kromě toho ani letos nebude chybět přehlídka úspěšných regionálních kapel, skvělé občerstvení a stínování ředitelky krajského úřadu a hejtmana Karlovarského kraje. Zahrada za hlavní budovou se promění v dílny ReDesignu, kde se budou moci návštěvníci seznámit prostřednictvím nové agentury 4K s oblastí kulturně kreativních průmyslů a vyrobit si předměty z nejrůznějšího odpadového materiálu, který tak nalezne další využití. Součástí celodenní akce bude letos poprvé vyhlášení výsledků ankety Osobnost Karlovarského kraje.


Podrobnosti najdete na facebooku  nebo na webu www.krajdokoran.cz


Eurocentrum a EUROPE DIRECT Karlovy Vary bude mít na akci stánek. Stavte se!