00 800 67 89 10 11

15. června 2023 09:00 - 19:00 | Karlovy Vary

KARLOVARSKÝ BYZNYS MIXER

Zajímají vás inovace, kreativita, podnikání?

Již 2. ročník konference o podnikání, start-upech a inovacích v Karlovarském kraji se letos koná 15. června v krásném prostředí terasy hotelu Dvorana v Karlových Varech. 

Na této akci se potkají podnikatelé, startupisté, kreativci i velcí regionální hráči. Všichni řeší stejné otázky a mohou se vzájemně inspirovat. A právě o inspiraci a sdílení know-how BYZNYS MIXER je. Na konferenci můžete zažít unikátní atmosféru, nabýt nové zkušenosti od profesionálů z oboru a získat cenné kontakty.

Je připravený bohatý program za účasti výrazných osobností ze startupového a podnikatelského prostředí – majitelé firem, manažeři, investoři, zástupci samospráv i hybatelé místního podnikatelského ekosystému. Celodenním programem provází slavný slam poeta Filip Koryta alias Dr. Filipitch.

Rodačka z Karlových Varů a módní návrhářka Debbie Brown se podělí o svůj podnikatelský příběh. O kreativních odvětvích budou mluvit poslankyně Evropského parlamentu Martina Dlabajova a  viceprezident Svazu průmyslu a obchodu Radek Špicar.

Účastníci PROGRAMU OVACE dostanou v rámci PITCHING COMPETITION příležitost před odbornou porotou obhájit svůj podnikatelský nápad. Výherce soutěže vyhlásíme ještě během večerního programu.

Podrobnosti k registraci a celý program najdete na webu  www.byznysmixer.cz