00 800 67 89 10 11

01. července 2024 08:00 - 31. srpna 2024 23:00 | Pardubice

PRÁZDNINOVÁ NABÍDKA

Léto plné akcí s EUROPE DIRECT Pardubice.

LETNÍ FOTOGRAFICKÁ SOUTĚŽ: FOTÍME EVROPU, JIŽ 20 LET!

1. července – 20. září

Vyhlašujeme další ročník letní fotosoutěže pro amatérské fotografy. Letošní ročník se koná u příležitosti 20. výročí členství České republiky v Evropské unii. Soutěžíme ve dvou kategoriích: Evropa v detailech; Evropa v kontrastech. Výherce vybere odborná porota. Více informací na https://1url.cz/g1QCB.

EUTEJNER

1. července – 30. srpna

Celé léto můžete při návštěvě Automatických mlýnů vyzkoušet EUtejner, nový vzdělávací projekt Zastoupení Evropské komise v České republice. Čekají vás skládačky, přiřazovačky, slepá mapa Evropy, 3D rotační panely se symboly států nebo poznávání evropských jazyků poslechem populárních písniček. Kromě chodu EU se seznámíte s historií, kulturou, geografií či jazyky EU. Aktivity se věnují i mediální gramotnosti a práci s dezinformacemi. Více informací na https://1url.cz/h1QC3.

PUTOVÁNÍ PO PROJEKTECH PODORLICKEM

Sledujte s námi, jak Evropské fondy mění náš region. Tentokrát se vydáme do krásného podhůří Orlických hor. Akce je pořádána ve spolupráci s Eurocentrem Pardubice. Více informací brzy.

 
SPORTOVNÍ PARK PARDUBICE

3. – 11. srpna

Přijďte zažít devět dní plných sportu v parku Na Špici. Společně s místními sportovními kluby vznikla nová pardubická tradice, která patří mezi „rodinné stříbro“ Pardubic. Těšte se na náš prezentační stánek, aktivity pro děti a návštěvníky. Více informací na https://1url.cz/e1QCs.